Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tisztelt Vodafone !
  2021-08-28 03:01:04, szombat
 
  Bizonyítani és mérni tudjuk, hogy az 5G mennyire árt az élővilágnak és a természetnek, sajnos az embereknek is. Nem kérjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A méhészekkel összefogva kihívjuk a TV-ket és nyilvánosan semmisítjük meg az 5G szolgáltatásait. Önök gyilkosok és emberölési kísérletért feljelentést teszünk a hazai, az európai és a nemzetközi bíróságokon. Több országban már leverték az antennáikat és beszüntették az 5G sugárzást. Oldják meg a szolgáltatásaikat vezetékes rendszereken és a 1G,2G,3G és 4G rendszerekkel, mert ez még nem árt a méheknek és a kis hasznos madaraknak. Az 5G a koronavírusasl beoltottakat egyéni immunrendszer erősségüktől függően rövid időn belül megöli.Önök gyilkosok. Az élővilág, s ide az ember is beletartozik, bioelektromos rendszerei nem koax kábelen futnak a testekben és nem is Bergmann csövekben, ezért a külső nagyfrekvenciás sugárzások megzavarják a sejtek és a sejtrendszerek, szervek bioelektromos rendszerét.
Kérjük, hogy ne terjesszék a gyilkos elektromágneses frekvenciákat!
A méhészek és mi is elszántan fogjuk védeni a méheket és a természetet! Ha nincsenek méhek, nincs beporzás ás két éven belül nem lesz élet a Földön, s Önök is a holtak között lesznek!
Ha harc, akkor legyen harc! Mi a végsőkig harcolni fogunk a Föld élővilágának és a méhek életéért!!!!!!!!!

Vodafone Magyarország <hirlevel.hu@vodafone.com> ezt írta (időpont: 2021. aug. 26., Cs, 13:08):



Kedves Ügyfelünk!
Vodafone
Újabb extra 5GB, hogy ne maradj mobilinternet nélkül
Hétfőtől (08.23.) újabb extra 5 GB belföldön és roaminggal is felhasználható díjmentes adatot aktiválunk a lakossági (havidíjas és feltöltőkártyás) és üzleti (egyéni vállalkozói és kisvállalati) mobilelőfizetéseken, amit egészen szeptember 19-én éjfélig használhatsz fel. Így nem maradsz mobilinternet nélkül akkor sem, ha az applikációban ideiglenesen nem tudsz extra adatot vásárolni. A díjmentes adatot automatikusan aktiváljuk a fiókodon, további tennivalód nincs vele. Az extra 5 GB adat a tarifacsomagod adatkereténél nem jelenik meg és külön SMS-t nem küldünk az aktiválásról.

Változások a számlázásban
Felhívjuk figyelmed, hogy előfordulhat, hogy az átállással összefüggésben aktuális havi számládat, számlázási gyakorlatunktól eltérően későbbi időpontban kézbesítjük, azonban erre figyelemmel ilyen esetben a fizetési határidőt is meghosszabbítjuk. Az aktuális fizetendő összegről és annak fizetési határidejéről SMS-ben, valamint e-számla esetén e-mailben is értesíteni fogunk. Tájékoztatunk, hogy a korábbiakkal összhangban az eszamla.vodafone.hu felületünk az átállással megszűntetésre került, korábbi számláidhoz azonban a továbbiakban is hozzáférést biztosítunk, az ezzel kapcsolatos további információkért kérjük látogass el oldalunkra.

Segítség a számláiddal kapcsolatban

Köszönjük szépen a türelmedet!
Vodafone


Vodafone
A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, marketing ajánlatot nem tartalmaz.

További információért írjon az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. Tájékoztatjuk, hogy az előfizetők és felhasználók személyes adatainak kezeléséről részletesen az ÁSZF 3. számú mellékletében (Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatója) olvashat a https://www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon.

Dr.Weixl-Várhegyi László
drweixl@gmail.com
T.:06-27-350-204

forrás:Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meghosszabbítjuk, ugyfelszolgalat, feltöltőkártyás, elektromágneses, nagyfrekvenciás, szolgáltatásait, felhasználóknak, gyakorlatunktól, információkért, koronavírusasl, tájékoztatásul, összefüggésben, sejtrendszerek, felhasználható, tarifacsomagod, megszűntetésre, automatikusan, frekvenciákat, bioelektromos, adatkereténél, információért, határidejéről, tájékoztatója, előfizetőknek, tájékoztatjuk, tájékoztatunk, immunrendszer, mobilinternet, rendszerekkel, applikációban, mellékletében, beoltottakat, felhasználók, beszüntették, magyarország, rendszereken, méhészekkel összefogva, nemzetközi bíróságokon, szolgáltatásaikat vezetékes, koronavírusasl beoltottakat, külső nagyfrekvenciás, gyilkos elektromágneses, holtak között, végsőkig harcolni, méhek életéért, applikációban ideiglenesen, díjmentes adatot, tarifacsomagod adatkereténél, átállással összefüggésben, fizetési határidőt, aktuális fizetendő, korábbiakkal összhangban, Tisztelt Vodafone, Vodafone Magyarország, Kedves Ügyfelünk, Weixl-Várhegyi László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Emberként automatikusan értéke...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Esti kép  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Esti kép  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Volt egy...  Minden gyerek jó.  Rögtön puha Mézes Krémes  S a dalok tanulsága  Irgalom és ítélet  Ébredj  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Ébredj  A fenyő nem szép fa, (...)  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A Gömb  Tehetségtelen gyerek nincs.  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Környezetvédelem  Palóc Grand Canyon  Föld napja április 22  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Minden szülő a lényével nevel.  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Fodor Ákos költő,  Maradék idő  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  William Shakespeare idézet  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Próbálkozni kell ahhoz,  Környezetvédelem  Paul David Tripp Április 25  A fák lelke  Paul David Tripp Április 26  képre írva  A Gömb  Környezetvédelem  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
méhészekkel összefogva, nemzetközi bíróságokon, szolgáltatásaikat vezetékes, koronavírusasl beoltottakat, külső nagyfrekvenciás, gyilkos elektromágneses, holtak között, végsőkig harcolni, méhek életéért, applikációban ideiglenesen, díjmentes adatot, tarifacsomagod adatkereténél, átállással összefüggésben, fizetési határidőt, aktuális fizetendő, korábbiakkal összhangban, átállással megszűntetésre, ezzel kapcsolatos, számláiddal kapcsolatban, jelen elektronikus, meghosszabbítjuk, ugyfelszolgalat, feltöltőkártyás, elektromágneses, nagyfrekvenciás, szolgáltatásait, felhasználóknak, gyakorlatunktól, információkért, koronavírusasl, tájékoztatásul, összefüggésben, sejtrendszerek, felhasználható, tarifacsomagod, megszűntetésre, automatikusan, frekvenciákat, bioelektromos, adatkereténél, információért, határidejéről, tájékoztatója, előfizetőknek, tájékoztatjuk, tájékoztatunk, immunrendszer, mobilinternet, rendszerekkel, applikációban, mellékletében, beoltottakat, felhasználók, beszüntették, magyarország, rendszereken, élővilágának, aktiválásról, ideiglenesen, számlázásban, előfordulhat, korábbiakkal, továbbiakban, használhatsz, beletartozik, kapcsolatban, kisvállalati, erősségüktől, elektronikus, adatkezelési, feljelentést, természetnek, adatkezeles, megzavarják, kezeléséről, figyelemmel, számláiddal, antennáikat, méhészekkel, kísérletért, vállalkozói, biztosítunk, részletesen, hozzáférést, élővilágnak, semmisítjük, nyilvánosan, természetet, számláidhoz, összhangban, kézbesítjük, kapcsolatos, bíróságokon, bizonyítani, információ, oldalunkra, átállással, sugárzások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 1492
  • e Hónap: 3420
  • e Év: 9436
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.